Tartalom átvétel

Elindult a Lenkey Társaság honlapja

Örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a honlapunk és 2009 szeptember elején publikussá tettük. Észrevételeiteket a Kapcsolat menüponton keresztül legyetek szívesek eljuttatni számunkra.

A tartalmat folyamatosan töltjük fel, ezért érdemes időnként vissza-vissza nézni. A főoldalon az aktuális híreket találjátok, egyszerre 10-et, de az oldalak között ezek lapozhatók. Van fórumunk, tudunk szavazásokat indítani, elkezdtük a családtörténetet, linkajánló (folyamatosan bővítjük), illetve töltöttünk fel képeket. Alapból regisztráltunk mindenkit és a megadott e-mail címekre elküldtük a belépéshez szükséges adatokat. Van egy hírlevél funkciónk, ebben időről időre el fogjuk küldeni a friss híreket. Az oldalra belépve lehet hozzászólni a fórumban, illetve szavazni. A híreket a nem regisztrált felasználók is tudják olvasni. Belépés után mindenki szerkesztheti saját adatait, új jelszót választhat, megváltoztathatja e-mail címét. Kellemes kikapcsolódást, jó böngészést kívánunk Nektek. Kérdés esetén írjatok a Kapcsolat menüponton keresztül.


Lenkey Csabával, még az októberi kiránduláson dugtuk össze a fejünket „lenkey honlap” ügyben, amit aztán tettek követtek. Csaba nem csak a bejegyzést vállalta, hanem a regisztráció és az éves díj költségeit is. Köszönet Csabának az időért és közbenjárásért, valamint az áldozatért ismételten.