Tartalom átvétel

Szeptemberi hírek

Remélem volt alkalmatok fellátogatni ide, a honlapra, ami az idei év nagy dobása az egyesület részéről. Egy nagyon jól sikerült felületet tudhatunk magunkénak, amiért újfent szeretném kifejezni köszönetemet és nevetekben is köszönetünket Lenkey Csabának, aki időt és energiát nem kímélve serénykedett, hogy a lapunk minél előbb publikus lehessen. Most már igazán csak tőlünk, tőletek függ, hogy mennyire telik majd meg élettel. Csaba volt olyan kedves és mindegyikőtöknek küldött belépési jelszót. Amennyiben valamelyikőtök nem kapott felhasználónevet és jelszót, a lenti Kapcsolat menüponton keresztül jelezze.


Ebben az évben is szerettem volna egy a tavalyihoz hasonló jól sikerült kirándulást összehozni. Természetesen még sok mindenre van lehetőség, igaz, most hogy egy fővel gyarapodtunk a fókuszunk egy kicsit odébb tolódott.

Ennek ellenére, vagy inkább mindezek mellett lássuk mit kínál a még kirándulásra is alkalmas közeljövő:

  • 160 éve idén, hogy leveretett a magyar szabadságharc és kivégezték, bebörtönözték a honvéd vezérkart Aradon. Biztos nagyon szép ünnepség lesz ott a szabadság emlékműnél, ahol koszorúzhatnánk is. Egy dolog nehezíti a helyzetünket, hogy hatodika keddre esik, így akit érint két nap szabit is ki kellene venni.
  • El lehetne menni Egerbe is a helyi koszorúzásra és a kisasszony temetőbe is, hiszen az a múltkor kimaradt, illetve a szülőházhoz a hatodikát megelőző hétvégén.
  • T. Ágoston Laci bátyánk egy újabb remekkel rukkolt elő erre a jeles évfordulóra. Ahogy írja: A tervek szerint október 6-án Siófokon a Hotel Residence - ben lesz a könyv bemutatója 17.30-kor. 8-án pedig a Hegyvidéki Turul Társaság tervezi bemutatni a könyvet. Ha elkészül a meghívó, majd átküldöm.”

A fenti lehetőségekből szavazást készítettünk. Arra kérlek benneteket, hogy a jövő héttel bezárólag mindenki adja le szavazatát és a legtöbb voksot kapott opció fog dönteni.