Tartalom átvétel

Családi találkozó október 6-án Egerben

Kedves Lenkeyek, kedves tágabb rokonság!

Ahogy korábban is írtuk már 10 évesek lettünk, mint egyesület. Úgy gondoltam, hogy ezt a kerek évfordulót, úgy és ott ünnepelnénk meg, ahogy és ahonnét indultunk 2007-ben, Egerben.
Eger, a végvári hősök városaként, a Lenkey ház, a Lenkey sír, a Lenkey iskola, a Lenkey-s Bajtársi Egyesület otthonaként, a 10 éve ott megtartott első Lenkey családi találkozó helyszíneként , az ott szárnyát bontó Lenkey Társaság Kulturális Örökség Egyesület egyik fellegváraként és az október 6-án avatandó mellszobor és tér avatása kapcsán is megfelelő hely számunkra. Remélem ti is így gondoljátok!

Éppen ezért szeretném, ha idén, 10 év elteltével, október 6-án és az azt követő hétvégén újra találkozhatnánk Egerben, együtt avatva fel Lenkey János bronz mellszobrát a róla elnevezendő belvárosi téren a városi ünnepség keretein belül.

Helyszínül ismét a Szent Korona hotelre gondoltam, annak fekvése és árai okán, de nincs kötöttség e téren. Szeretném, hogy mindenki maga intézze a foglalást, ehhez meg fogom kérni a hotel segítségét és kérek egy csoport foglalási kódot is, amivel reményeim szerint csoport kedvezményt kaphatunk.

Ahhoz, hogy ezt megtehessem legyetek kedvesek április 10-ig jelezni nekem, hogy mennyien kívántok jönni Egerbe 2017. október 6-án az avatásra és találkozóra.
Minél nagyobb számot tudok mondani a hotelnek, annál nagyobb esély van csoport kedvezményre.

Közben létrehoztunk a Lenkey Társaság, mint csoport mellett egy zárt csoport profilt is, ahol a rendezvény/szervezés részleteit tesszük közzé. Gyertek ismerkedjetek ezekkel a felületekkel is.

Még odébb van, de azért már készülhettek az 1% felajánlásokkal. Akik eddig ide adtátok 1%-os felajánlásaitokat köszönjük, akik ide tervezitek adni idén és a jövőben is azt is nagyon értékeljük. Jó helyre megy minden fillér. Éves tagdíj felajánlásaitokat is köszönöm az egyesület nevében. Jó lenne, ha többen fizetnétek tagdíjat, évi 2000 forintról van szó csupán.

Köszönöm üdvözlettel,

Péter